2262089890 6972415723 ΒΙ.ΠΕ. ΡΙΤΣΩΝΑΣ, Χαλκίδα ifaistosepe@gmail.com
hero image
banner image

 

 

Ανακύκλωση - Απόσυρση Οχημάτων
Ήφαιστος Ανακυκλωτική - Ανακύκλωση Αυτοκινήτων - Μεταχειρισμένα Ανταλλακτικά Αυτοκινήτων - Χαλκίδα


Η εταιρεία Ήφαιστος Ανακυκλωτική ΕΠΕ βρίσκεται στην Βιομηχανική Περιοχή Ριτσώνας σε ιδιόκτητες εγκαταστάσεις 11 στρεμμάτων και δραστηριοποιείται στον τομέα εναλλακτικής διαχείρισης οχημάτων. Σε ειδικό αδειοδοτημένο χώρο λειτουργεί με σεβασμό στο περιβάλλον και στον πελάτη αξιοποιώντας όλα τα ανακυκλώσιμα υλικά από τα οχήματα.
Με εξειδικευμένο προσωπικό δραστηριοποιείται επίσης και στην παραλαβή και οριστική διαγραφή οχημάτων τέλους κύκλους ζωής (ΟΤΚΖ). Αναλαμβάνει όλη τη διαδικασία διεκπεραίωσης των απαραίτητων εγγράφων και την έκδοση όλων των νόμιμων πιστοποιητικών καταστροφής.

 

 

     
     
 

Οχήματα τα οποία είναι ασύμφορα προς επισκευή, η Ήφαιστος Ανακυκλωτική αναλαμβάνει την μεταφορά τους και την έκδοση πιστοποιητικών καταστροφής με οικονομικό όφελος για τον ιδιοκτήτη του αυτοκινήτου.
Η παράδοση των οχημάτων γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας με την εταιρεία και έπειτα παραλαμβάνουμε το όχημα από τον χώρο που θα μας υποδείξετε. Η μεταφορά των οχημάτων και η έκδοση όλων των νόμιμων εγγράφων επιβαρύνει αποκλειστικά και μόνο την εταιρεία μας.